Det bedste sted af alle

Hvor ellers finder man denne særegne kombination af topmoderne konferencevirksomhed med 4 HORESTA stjerner, samtidig med at man føler sig set, hørt og mærket fra det sekund, man ankommer på gårdspladsen?

 Advertorial 

”Jeg har haft sådan en god start på dagen, for da var jeg ude for at tage imod vores gæster i morges, var der en kunde fra en af Danmarks største virksomheder, som sagde til mig: ” I er det bedste sted af alle. Den bedste mad, service, faciliteter – det hele,” lyder det fra en glad Birgitte Boserup på Godset Saltoftehus i Svebølle ved Kalundborg.

At holde møder og konferencer på det stilfulde gods fra 1800-tallet er lidt som at komme hjem til en forælder, som ikke ved alt det gode, hun skal gøre.

 

”Nogle synes, jeg stiller mange spørgsmål, men det er så vigtigt, at vi afstemmer forventningerne forud for mødet. Så kan jeg også komme med ideer til de små eller store overraskelser, som jeg ved begejstrer deltagerne,” siger Birgitte Boserup.

 

Fra tidligere jobs hos A.P. Møller og Haldor Topsøe ved hun, hvad der skal til, når man sidder på den anden side af bordet. ”Jeg kender betydningen af teknologisk og menneskelig tryghed samtidig med, at man får positive oplevelser med hinanden, i naturen og ved måltiderne,” siger hun.

Vildt fra egen jagt

”Mad er en fantastisk kommunikativ faktor.  På Saltoftehus har vi skabt en særlig gastronomisk profil gennem årene, og vores 2 kokke bruger meget tid på at eksperimentere med vildtretter fra vores egen jagt.

Vi har tid til at lade fasanerne ligge i oliebad natten over. Vi bruger den skønneste, gourmet extra jomfruolie, som jeg selv har hentet hos producenten i Portugal. Kokkene skal have gode råvarer mellem hænderne. Det er forudsætningen for at kunne skabe et godt måltid,” siger Birgitte Boserup. 

”Det vigtigste, vi kan give hinanden i dag er tid. Vi skal mærke, at vi har muligheden for at vælge selv. Bare ét minuts stilhed i skoven - eller roen i de historiske mødelokaler kan gøre en forskel.” Birgitte tager gerne gæsterne med ud langs hendes egen løberute i den private skov.

 

Hvis man vil inddrage teambuilding i mødet, må man ubetinget prøve godsets ”Team Driving Challenge”, hvor man dyster parvis i ombyggede biler, som man er to om at styre. Det er netop denne kombination af humor, kommunikation, iver og begejstring, som er så typisk for Saltoftehus.

 Bregnerødvej 144A • 3460 Birkerød • Tlf: 70 22 11 73 • Email: kursuslex@kursuslex.dk