Radisson Blu  støtter op om FNs verdensmål 

Som noget nyt er alle møder og events du holder på et Radisson Blu hotel co2-neutrale. Uden at det koster dig som mødearrangør ekstra. Hvorfor? Fordi Radisson Blu vil være det naturlige valg, når ansvarlige og miljøbevidste virksomheder holder deres møder og events. Og, fordi alle har et ansvar for at sikre, at FNs verdensmål for bæredygtig udvikling realiseres.

 Advertorial 

Der skal vand på bordet, når man holder et møde. Men tilgangen til rent og sikkert vand er ikke en selvfølge i alle dele af verden. Det gør Radisson Blu noget ved med det nye Blu Planet for Meetings, der sikrer, at uanset hvor i verden du holder et møde eller en event på et Radisson Blu hotel, så er det - uden ekstra omkostning for dig, som arrangør - Co2 neutralt.

 

Blu Planet for Meetings hjælper også mennesker i for eksempel Guatemala, Malawi og Indien med at få sikkert drikkevand gennem projekter, der omfatter genetablering af borehuller, uddeling af sunde komfurer og levering af biogasanlæg. Men hvorfor ser en hotelkæde sig forpligtet til at bidrage til en bedre og mere bæredygtig verden? 

 

“Kernen i vores forretning er at tage os af mennesker og sikre dem gode oplevelser. I det ligger også et større engagement, der rækker ud over hotellets fire vægge. Et engagement, hvor vi tager hensyn til mennesker, lokalsamfundet og vores klode. Som kæde har vi arbejdet målrettet med bæredygtighed siden slut firserne, hvilket gør os til pioner på området. Derfor er det helt naturligt for os - og den måde vi driver forretning på - at tænke og handle ansvarligt,” siger Inge Huijbrechts, Vice President of Responsible Business i Carlson Rezidor Hotel Group, der driver Radisson Blu hotellerne.

Siden Paris-aftalen og FNs 17 verdensmål for bæredygtig udvikling lanceredes er der flere og flere virksomheder, der forholder sig aktivt til klimaforandringer, herunder bl.a. hvordan de kan begrænse deres Co2-aftryk. Også når de holder møder.

Inge Huijbrechts siger: “Vi ved, at face-to-face-møder er vigtige for en virksomheds succes. Ja, der findes rent faktisk studier, der dokumenterer, at mødeaktiviteter gavner virksomhedernes bundlinjen. Det er vores ekspertise at sikre de helt rigtige rammer for gode og produktive møder. Samtidig har vi en lang række tiltag - ud over Blu Planet for Meetings - der sørger for, at man reducerer sit miljømæssige aftryk, når man holder møder hos os.”

Radisson Blu arbejder nemlig holistisk med bæredygtighed. Det betyder bl.a., at hotellerne er miljømærkede med GreenLeaders, Earthcheck eller Green Key®, og, at der, for at reducere brug af papir, er avanceret teknologi i mødelokaler og på hotelværelserne.

​Man kan få en water-light morgenmad, hvor de udvalgte råvarer ikke bruger nær så meget vand, som den almindelige morgenmad. Og, Radisson Blu’s eget Brain Food koncept er en fast del af alle mødepakker.

Maden, der serveres, er ikke alene mere miljøvenlig ved, at der fx er mere grønt og mindre kød, men tager også hensyn til mødedeltagerne: Uden, at der er gået på kompromis med smagen er der nemlig skåret ned på usunde fedtstoffer, og sukkermængden er reduceret, hvilket ikke mindst sikrer, at det ikke er nær så hårdt at være oplægsholderen, der skal på podiet efter frokost. For mødedeltagerne er mere friske og veloplagte end efter en traditionel mødefrokost.


For at sikre motiverede og mere aktive mødedeltagere tilbyder Radisson Blu også at arrangere løbeture, guidede cykelture eller en picnic i en park. Og kæden oplever en stigende efterspørgsel på projekter, hvor man i forbindelse med et møde kan engagere sig i lokalsamfundet. Det kan fx være at donere overskudsmad eller plante træer. Eller skræddersyede tiltag, der matcher virksomhedens profil og sikrer, at bæredygtighed bliver synliggjort og aktiveret.


At tilbyde sikre rammer er også at handle ansvarligt. Radisson Blu hotellerne er ofte vært for større møder, konferencer og events med mange VIP gæster blandt deltagerne, herunder statsoverhoveder, toppolitikere og erhvervsledere. Radisson Blu prioriterer sikkerhed og trygge rammer højt, og derfor er mere end 180 af hotellerne på verdensplan Safehotels Alliance certificerede.


“Vores mål er, at Radisson Blu skal være det naturlige valg når ansvarlige og miljøbevidste virksomheder holder deres møder og events. Det vil vi ikke mindst opnå ved at sikre, at vi dels har de rigtige rammer og løsninger, dels ved, at vi sammen skaber aktiviteter, der bringer de værdier og det engagement, vi har tilfælles, i spil på bedst mulig vis,” afslutter Inge Huijbrechts.

 Bregnerødvej 144A • 3460 Birkerød • Tlf: 70 22 11 73 • Email: kursuslex@kursuslex.dk