Møder og musik i den kuperede natur

 Advertorial 

Fuglsøcentret ved Knebel i Østjylland har gennemlevet en nærmest eksplosiv udvikling gennem de sidste cirka 6 år. Alt er forandret, og i dag syder lokalerne af mennesker, møder, events og musik på koncertniveau.  Næsten hver weekend året rundt står der et kendt musiknavn på scenen, og især offentlige virksomheder har fundet stor værdi ved at kombinere mødet med en koncertoplevelse.

Fuglsøcentrets årlige fremgang fortæller sort på hvidt, hvor mange der har fået øje på værdien af et nyudviklet og i den grad opgraderet og forandret mødested med direkte adgang til en af Danmarks 4 nationalparker.

 

Beliggenhed i en nationalpark

”Næsten alle vores gæster benytter muligheden for teambuilding i naturen,” siger adm. direktør Peter Brinks, Fuglsøcentret. ”Vi befinder os jo lige midt i et istidslandskab med kuperede bakker.”

 

”Vi rates altid meget højt netop på naturen. Lige i hælene følger en meget stor tilfredshed med maden og vores altide pålidelig IT-teknik. Mange værdsætter desuden vores mange lokaler. Vi har 35 gruppelokaler, og hvis man er til ”walk and talk”, starter ruterne lige foran døren.  Der er kun 800 meter til vandet,” siger Peter Brinks. ”Og vi har vores egen 9-hullers golfbane med kik til vandet fra 14 steder. Det er golf for sjov, og alle kan være med.”

 

Et særligt vartegn for Fuglsøcentret er den bevidste CSR-profil, hvor man har medarbejdre fra udsatte grupper i samfundet. ”Det er en lille succeshistorie,” siger Peter Brinks, som blandt andre fremhæver syriske flygtningen som en stor positiv oplevelse for begge parter.

Teambuilding og events

Sejlads med havkajakker og eventen ”Mols fra hesteryg” er to af rigtig mange aktiviteter, som Fuglsøcentret tilbyder.

 

In-house findes et vaskeægte rockmuseum, hvor man kan få rundvisning af en times varighed. Og hvis der skal tænkes store tanker, kan man deltage i en ”walk – no talk” eller prøve ”lavo stunder” med fokus på nærvær i et sametelt.

En af de populære aktiviteter i naturen er centrets urteture, hvor deltagerne samler urter og laver maden i samarbejde med kokkene.

 

”Mange mødeplanlæggere værdsætter Fuglsøcentret for sin beliggenhed fjernt fra by og shopping. Herude kan man se stjernerne på den sorte nattehimmel, og der er langt til det nærmeste værtshus,”siger Peter Brinks.”

Fuglsøcentret rummer op til 760 deltagere og har plads til 320 overnattende gæster. I 2015 blev centret kåret som vinder af ”Turistvækstprisen” med 25 nominerede konkurrenter.

 Bregnerødvej 144A • 3460 Birkerød • Tlf: 70 22 11 73 • Email: kursuslex@kursuslex.dk