Nordjylland ja tak!

 Advertorial 

Efter at have oplevet det brusende, salte Kattegat, set lyset over Skagen og smagt sig igennem Nordjyllands lækreste delikatesser, var dommen fra møde- og eventbookere fra Sjælland entydig. Nordjylland er stedet at mødes. 

Naturen er storslået, og møde- og konferencefaciliteterne af høj standard. Og de 25 partnere fra Nordjyske Møder, der var med til at gennemføre turene, var professionelle, engagerede og nærværende. 

 

”Nordjylland blev i den grad sat på landkortet for de sjællandske møde- og eventbookere og feedbacken var fantastisk,” konstaterer Jane Pilgaard fra Nordjyske Møder, efter to 36-timersture i regionen.

 

”På den ene tur startede vi på Hotel Viking, på østkysten. Så besøgte vi kæmpearenaerne på Arena Nord og var dernæst på Aalbæk Gl. Kro. Ruths Hotel, Nordjyllands 5-stjernede hotel var næste stop før Hotel Petit og Skagen Strand Hotel & Feriecenter. Så tog vi langs vestkysten til Hotel Fårup, i prisvindende Fårup Sommerland. Og så til Strandhotellet Blokhus, Rønnes Hotel og Hotel Klitrosen, det internationale Himmerland Golf & Spa Resort og slutteligt Messe Center Vesthimmerland,” fortæller hun.


Den anden tur foregik i Aalborg og Rebild
”Igen var wow-effekten med fra start,” siger Jane og fortsætter: ”Vi var til kunstfærdig brunch på KUNSTEN og historisk rundvisning på Helnan Phønix Hotel.

 

Vi gik i Utzons fodspor på Utzoncenter, var til Brahms-koncert på Musikkens Hus, den helt store rundvisning på Aalborg Kongres og Kultur Center og et forkælende besøg på Scheelsminde.

 

Dagen sluttede med en overbevisende gourmetoplevelse på restaurant Fusion og overnatning på Hotel Aalborg.” Næste dag bød på et besøg i Danmarks største skov, Rold Skov og landets eneste røverlejr, hvor man blandt andet kan konkurrere i langsavning og spise spidstegt Vildsvin.

 

På programmet var også Rold Store Kro, hvor deltagerne lavede deres egen vinterbitter.

”Der var noget for alle sanser og for alle deltagere. Og igen mødte vi stor, glædelig overraskelse over at Nordjylland har disse fantastiske faciliteter.

 

For møde- og eventbookere, der aldrig havde været i Nordjylland, gav det den ene wow-oplevelse efter den anden at kunne vise så stor variation og så professionelle faciliteter frem.”Er du nysgerrig på Nordjylland, så mød Jane Pilgaard fra Nordjyske Møder på de næste to MødeMekkaer.

 

Bor du på Sjælland skal du også holde øje med din mail. Snart lander en invitation – sendt fra KursusLex – til en novembertur, hvor møde- og eventbookere kan opleve det bedste Nordjylland tilbyder inden for møder og events. 

 Bregnerødvej 144A • 3460 Birkerød • Tlf: 70 22 11 73 • Email: kursuslex@kursuslex.dk