Bregnerødvej 144A • 3460 Birkerød • Tlf: 70 22 11 73 • Email: kursuslex@kursuslex.dk

Møde & Eventmagasinet

Møde & Eventmagasinet er det førende magasin om møder, events og konferencer. Det udkommer 6 gange årligt med artikler, tips og nyttig inspiration til flere end 12.000 mødeplanlæggere.

Få sendt magasinet gratis

Møde & Eventmessen

Møde & Eventmessen er årets største arrangement for møde- og eventplanlæggere og deres leverandører. Messen besøges af flere end 2.000 planlæggere og finder sted over 2 dage i marts måned.

Læs om Møde & Eventmessen

Håndbog og Konference.dk

Kursuslex Håndbog og de tilhørende websites Kursuslex.dk og Konference.dk er Danmarks største register og bookingportal over møde- og konferencefaciliteter.

Please reload

Møde & Event News

Hver uge med undtagelse af ferier udsender Kursuslex sin nyhedsmail med relevante nyheder om møde-branchen til flere end 5.000 mødeplanlæggere og andre aktører i branchen.

MødeMekka

MødMekka er et anderledes og meget koncentreret arrangement, hvor et begrænset antal leverandører holder speedmøder på to-mandshånd i sessioner á 15 min. med de deltagende mødeplanlæggere.

Booking

Kursuslex' bookingportal og Konference.dk tilbyder rådgivning og service til mødeplanlæggere, som ønsker hjælp til at finde mødefaciliteter.

Please reload

Om os

Kursuslex står bag sitet groennemoeder.dk. På sitet finder du information og inspiration til at skabe grønne møder, konferencer og events, som belaster klimaet mindst muligt. 

Sitet er udviklet med udgangspunkt i de temaartikler om grønne møder og events, som er udkommet i Møde & Eventmagasinet, nr. 6 november 2017.

 

Kursuslex har siden 1972 udviklet og udgivet værktøjer til konference- møde-, eventplanlæggere. Værktøjerne består af magasiner, håndbøger, websites, messer, workshops, kurser og mange andre arrangementer.

Oversigt over udvalgte Kursuslex produkter: