Om os

Kursuslex står bag sitet groennemoeder.dk. På sitet finder du information og inspiration til at skabe grønne møder, konferencer og events, som belaster klimaet mindst muligt. 

Sitet er udviklet med udgangspunkt i de temaartikler om grønne møder og events, som er udkommet i Møde & Eventmagasinet, nr. 6 november 2017.

 

Kursuslex har siden 1972 udviklet og udgivet værktøjer til konference- møde-, eventplanlæggere. Værktøjerne består af magasiner, håndbøger, websites, messer, workshops, kurser og mange andre arrangementer.

Oversigt over udvalgte Kursuslex produkter:

Møde & Eventmagasinet

Møde & Eventmagasinet er det førende magasin om møder, events og konferencer. Det udkommer 6 gange årligt med artikler, tips og nyttig inspiration til flere end 12.000 mødeplanlæggere.

Få sendt magasinet gratis

Møde & Eventmessen

Møde & Eventmessen er årets største arrangement for møde- og eventplanlæggere og deres leverandører. Messen besøges af flere end 2.000 planlæggere og finder sted over 2 dage i marts måned.

Læs om Møde & Eventmessen

Håndbog og Konference.dk

Kursuslex Håndbog og de tilhørende websites Kursuslex.dk og Konference.dk er Danmarks største register og bookingportal over møde- og konferencefaciliteter.

Please reload

Møde & Event News

Hver uge med undtagelse af ferier udsender Kursuslex sin nyhedsmail med relevante nyheder om møde-branchen til flere end 5.000 mødeplanlæggere og andre aktører i branchen.

MødeMekka

MødMekka er et anderledes og meget koncentreret arrangement, hvor et begrænset antal leverandører holder speedmøder på to-mandshånd i sessioner á 15 min. med de deltagende mødeplanlæggere.

Booking

Kursuslex' bookingportal og Konference.dk tilbyder rådgivning og service til mødeplanlæggere, som ønsker hjælp til at finde mødefaciliteter.

Please reload

 Bregnerødvej 144A • 3460 Birkerød • Tlf: 70 22 11 73 • Email: kursuslex@kursuslex.dk